Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, UKOME ve 4 Şubat’taki encümen kararı kapsamında toplamda 17 adet aracın yer aldığı 3 taksi duraklarını kiraya verecek. Devlet İhale Kanunu kapsamında açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek olan Kocaeli taksi durakları ihalesine ilişkin detaylar da resmi ilan platformu üzerinden kamuoyuyla paylaşıldı. İhale, İzmit’teki büyükşehir belediyesi binasında düzenlenecek.
KARTEPE’YE 2,2 MİLYON TL İSTENİYOR
Dilovası’nın Çerkeşli Mahallesi’ndeki 5 araçlı OSB Taksi Durağı için muhammen bedel olarak 1 milyon 255 bin 75 TL+ KDV, geçici teminat bedeli olarak da 37 bin 652 lira ücret isteniyor. Kartepe’nin Derbent Mahallesi’nde bulunan 9 araçlı Derbent Taksi Durağı için 2 milyon 259 bin 135 TL+KDV muhammen bedel, 67 bin 774 TL de geçici teminat bedeli talep ediliyor. Başiskele’nin Yaylacık Mahallesi’ndeki 3 araçlı Yüksekokul Taksi Durağı’na da 753 bin 45 TL+KDV muhammen bedel, 22 bin 591 TL de geçici teminat bedeli isteniyor.
KOCAELİ TAKSİ DURAKLARI İHALESİ 11 MART’TA
Büyükşehir belediyesi, Kocaeli taksi durakları için 11 Mart’ta açık teklif usulüyle ihaleye çıkacak. 10 yıl süreyle kiralanacak olan taksi duraklarının ihalesi büyükşehir belediyesinin encümen toplantı salonunda olacak. Söz konusu ihaleye girecek olanlar 1.000 TL’lik şartname bedelini yatırarak ihale detaylarına ulaşacak.
