Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir açıkladı: Bu yollar trafiğe kapanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapılacak olan bazı üst yapı çalışmalarından dolayı bazı güzergahların araç trafiğe kapanacağına açıkladı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi il

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit’te gerçekleştireceği üstyapı çalışmaları nedeniyle bazı güzergahların araç trafiğine kapanacağını açıklarken, Akçakoca Mahallesi Sırrı Paşa Caddesi’nde trafiğin kademeli olarak sağlanacağı kamuoyu ile paylaştı.

Büyükşehir belediyesinin yaptığı açıklamaya göre, Serdar Mahallesi Yaren Sokak, Yeni Mahalle Karayolu Sokak, Yenidoğan Mahallesi Derince Caddesi ve Mürsel Paşa Caddesi trafiğe kapanacak.

NE ZAMAN KAPANACAK?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin açıklamasına göre, Serdar Mahallesi Yaren Sokak’taki çalışma 27 Nisan’da saat 09.30’da başlayacak ve 28 Nisan’da saat 05.30’da sona erecek. Yeni Mahalle Karayolu Sokak’ta gerçekleşecek olan üst yapı çalışması ise 29 Nisan’da saat 01.00’de başlayıp, 29 Nisan’da saat 05.30’da, Yenidoğan Mahallesi Derince Caddesi ve Mürsel Paşa Caddesi 26 Nisan’da 09.30’da başlayıp, 27 Nisan’da saat 05.30’da tamamlanacağı duyuruldu.

AKÇAKOCA’DA 15 HAZİRAN’A KADAR ÇALIŞMA VAR

Akçakoca Mahallesi Sırrı Paşa Caddesi’nde ise istinat duvarı çalışması gerçekleşecek. Büyükşehir belediyesine bağlı ekipler tarafından yapılacak olan çalışma kapsamında, bölgede araç trafiği 26 Nisan’da saat 09.30’dan 15 Haziran saat 06.00’ya kadar kademeli olarak sağlanacak.