Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir alacaklarını istedi: Tanıdık isimler de var

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı İcra Ve Takip Şube Müdürlüğü, alacaklı olduğu bazı isimleri açıkladı. Bu isimler ve firmalar arasında tanıdıklar var.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mali

Sebahattin AydınKocaeli Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı İcra Ve Takip Şube Müdürlüğü, adreslerine ulaşamadığı alacaklılar için ilan verdi. Bu listede Kocaeli’de tanınan isimler ve firmalar olduğu görüldü.

BÜYÜKŞEHİR BİLGİ VERDİ

Büyükşehir’den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Aşağıda adı soyadı / unvanı borç türü, dosya takip numarası, dönemi ve borç miktarları belirtilen mükelleflerin adlarına düzenlenen ödeme emirleri 213 sayılı V.U.K’un 99 ila 107. Maddeleri gereğince posta ve memur vasıtasıyla gönderilen adreslerinde bulunamamışlardır. Bu itibarla V.U.K’un 105. maddesi gereğince adı geçen mükelleflerin 1 (bir) ay zarfında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı İcra ve Takip Şube Müdürlüğü’ne bizzat veya bilvekale müracaat etmeleri veyahut taahhütlü mektup ve telgrafla adreslerini bildirmeleri halinde kendilerine süre ile kayıtlı resmi tebligat yapılacağı aksi halde yine aynı kanunun 106. Maddesi gereğince iş bu ilanın yayın tarihinden itibaren 1 aylık sürenin sonunda adı geçen mükelleflere tebliğ yapılmış sayılacağı ilan olunur.(*)”

O LİSTE İÇİN BURAYA TIKLAYIN