Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir Atatürk Anıtı’nın mermerlerine 1 milyon 436 bin lira ödedi

Kocaeli Haber – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Kent Meydanı’nda inşa ettiği görkemli Atatürk Anıtı için ekim ayında doğal taş alım ihalesine çıktı. Anıtın mermerleri için 1 milyon 436 bin 900 lira ödendi. İnşa edilen Atatürk Anıtı Kocaelililerden büyük beğeni topladı.

Kocaeli Haber - Kocaeli
ugur

Kocaeli’de resmi törenler için büyük bir alan ihtiyacı vardı. Bir süre önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi söz konusu ihtiyacından giderilmesi için harekete geçti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde Kocaeli Kent Meydanı hazırlandı. Söz konusu meydanda görkemli bir Atatürk Anıtı inşa edildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi söz konusu anıtın inşası için gerekli doğal taş mermerlerin alımını 11 Ekim’de gerçekleştirdiği ihale ile tamamladı.

3 FİRMA TEKLİF VERDİ

11 Ekim’de “Kocaeli Kent Meydanı Tören Anıtında Kullanılmak Üzere Doğal Taş Mal Alımı” ihalesine çıkan belediyeye 3 firma teklif sundu. Atlasbk İnşaat Taahhüt Gıda Akaryakıt Plastik İmalat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi 1 milyon 436 bin 900 lira ile ihalede en düşük teklifi sunan firma oldu. Çok kısa sürede gerekli malzemeleri temin eden firma söz konusu alanın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinde açılmasını sağladı. Cumhuriyetimizin 100. yılında kentimiz hak ettiği tören alanına ve Atatürk anıtına kavuşmuş oldu.