Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir e-ticaret sitesi kuruyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi KOMEK kursiyerlerinin ürettiği el emeği ürünlerin satışı için e-ticaret sitesi kuracak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi KOMEK

Ugur ENC minKocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KOMEK) el emeği ürünleri satışa sunacak. KOMEK’te eğitim alan kursiyerlerin el emeği ürünlerinin satışı için e-ticaret sitesi kurulacak. Söz konusu site ile Türkiye’nin dört bir yanına gönderilebilecek olan ürünler kursiyerler için de gelir kapısı olacak.

MECLİS GÜNDEMİNE GELİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nda e-ticaret sitesinin kurulması gündeme gelecek. Söz konusu e-ticaret sitesi Sekapark Turizm İşletmecilik ve Yatırım Anonim Şirketi (Sekapark A.Ş.) bünyesinde kurulacak. E-ticaret sitesi üzerinden gerçekleştirilecek olan satışlarda Sekapark A.Ş. faturalandırma yapacak.

SEKAPARK A.Ş. KONSİNYE EDECEK

Konuyla ilgili meclis gündem maddesi şöyle; “Plan ve Bütçe Komisyonu’nun, El emeği ürünlerinin satışına imkân sunmak amacıyla kurulan internet satış platformu (e-ticaret) satışa ilişkin iş ve işlemlerinin Büyükşehir Belediyemiz şirketi Sekapark Turizm İşletmecilik ve Yatırım Anonim Şirketi üzerinden konsinye sistemiyle yürütülmesiyle ilgili raporu…”