Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir ihalesi Ömer Polat’a gitti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kitap basım ihalesini Ömer Polat’ın kurucusu olduğu CNR Matbaa kazandı. İhaleye 3 firma katıldı, 2 teklif verildi, sadece CNR Matbaa’nın teklifi geçerli sayıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kitap

AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde bir dönem baskı işleri için ihale düzenlenmiyordu. İbrahim Karaosmanoğlu’nun danışmanı olan Ömer Polat’ın kurucusu olduğu dev bir matbaa vardı. İşlerin büyük bölümü bu matbaaya doğrudan temin ile yaptırılıyordu. 31 Mart yerel seçimlerine kadar 15 yıl boyunca Ömer Polat baskı işinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde tek isim oldu. 31 Mart seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve gelen Tahir Büyükakın bu tek sesliliğe ‘dur’ dedi. Baskı işleri için ihaleye çıkılmaya başlandı.

Ömer Polat CNR Matbaa kazandiği ihale3 FİRMA DOSYA ALDI

Fotoğraf yarışması sonrasında hazırlanan kitapların baskı işi ilk defa bu dönemde ihaleye çıkmıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yeni baskı ihalesini şubat ayında gerçekleştirdi. 26 Şubat’ta gerçekleştirilen Uluslararası Milli Mücadele Servetiye Cephesi Kocaeli Tarihi – Kültürü Sempozyumu Bildirileri Kitabının Basımı Hizmet Alımı ihalesi için 3 firma dosya aldı ancak yalnızca 2 firma ihaleye katıldı..

TEK TEKLİF GEÇERLİ SAYILDI

Söz konusu ihalede 2 firmadan birinin teklifi geçerli sayılmadı. Bu sebeple ihalede tek bir teklif gündeme gelmiş oldu. Teklifi veren Ömer Polat’ın kurucusu olduğu CNR Matbaa’dan başkası değildi. CNR Matbaa’nın muhammen bedeli 191 bin 333 lira olan kitap baskı işi için teklifi 137 bin 500 lira oldu.