Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir ile İzmit arasında tartışmalara neden olmuştu! Büyükakın’dan ‘kırın’ talimatı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Vakıf İş Hanı yapımı için Cumhuriyet Bulvarı mevkiinden girilmesine izin verdi. Böylece aylardır süren güzergah tartışması bitmiş oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

İzmit’te aylardır güzergah nedeniyle tartışmalara neden olan Vakıf İş Hanı Projesi’nde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bugün bölgede incelemelerde bulundu. İzmit Belediyesi’nin tek güzergah gösterdiği ancak Vakıf İş Hanı’nın İnönü Caddesi’nden giriş için hem UKOME’den hem de emniyetten izin alması nedeniyle tartışmalara neden olan güzergahta şirket yetkilileri 3 kere kamyonlarına demir yüklemiş, Fethiye Caddesi’ne girişe izin verilmemesinden dolayı kamyonlar geri gönderilmişti. Demir yüklü kamyonlar nedeniyle yolda bozulmaların meydana gelebileceği gerekçe sunulurken şirket yetkilileri ise gerekli düzenlemeleri kendilerinin yapacağını söylemişti. Aylar süren güzergah tartışmasından bir sonuç alınamadı.

HEM ŞİRKETİ HEM DE ESNAFI DİNLEDİ

Bugün, Vakıf İş Hanı’nı yapacak İzmit Birlik Limited Şirket’i yetkililerini dinleyen Büyükakın hem Fethiye Caddesi’nde hem de Cumhuriyet Bulvarı’nda incelemelerde bulundu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İzmit Belediyesi’nin uzlaşmadan uzak tavrına karşı esnafın mağduriyetinin giderilmesi için adım attı. Büyükakın, Vakıf İş Hanı inşaatı için iş makinesi ve yüksek tonajlı kamyonların bölgedeki inşaat alanına Cumhuriyet Bulvarı mevkiinden girmesine izin verdi. Böylece aylardır süren güzergah tartışması bitmiş oldu.

Buyukakin esnaf Buyukakin ali guney fethiye