Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir işçisi huzursuz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan binlerce işçi sorumluluk ücretleriyle ilgili düzenlemenin 4 aydır yapılmaması nedeniyle huzursuz. Hizmet İş Sendikası’nın belediye ile görüşmeleri sürüyor. İşçiler seçim öncesi sandığa kırgın gitmek istemiyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan
ugur

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan binlerce işçi ocak ayında Hizmet İş Sendikası’nın öncülüğünde toplu iş sözleşmesi imzaladı. Yeni sözleşme ile birlikte işçilerin ücretleri eşitlendi. Bu durum belediye bünyesinde yer alan şirketlerde de yaşandı ancak sorumluluk ücreti ile söz konusu durum çözüldü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde ise aradan geçen 4 aya rağmen herhangi bir sorumluluk ücreti ödemesi yapılmadı.

İŞÇİLER ANLAŞMA BEKLİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan binlerce işçi sorumluluk ücretleriyle ilgili düzenlemenin 4 aydır yapılmaması nedeniyle huzursuz. Hizmet İş Sendikası’nın belediye ile görüşmeleri sürüyor. İşçiler seçim öncesi sandığa kırgın gitmek istemiyor. İşçiler gelir adaletsizliğinin ortadan kalkması için belediyenin bir an önce sorumluluk ücretiyle ilgili anlaşmaya varmasını ve sendika ile uzlaşmasını bekliyor.