Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir İzmit kavgası: Kim haklı?

Bugün sabah saatlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi çalışanları birbirine girmişti, yaşanan olayların ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden “YORUMSUZ!” başlığıyla açıklama geldi.

Bugün sabah saatlerinde Kocaeli

İzmit’teki Tavşantepe mevkiinde bugün sabah Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi çalışanları birbirine girmişti, İzmit Belediye Başkanı Hürriyet çalışanlarımıza saldırdılar demiş ve bölgeden açıklama yapmıştı. Büyükşehir genel sekreter yardımcısı Hasan Aydınlık da bölgeye giderken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de sosyal medya hesabından bir video paylaşarak açıklamada bulundu.

“BEN DE SİZİN ALANLARINIZA GİRECEĞİM”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet sabah yaptığı açıklamada, yargı yoluna gideceklerini söylemiş, “Bunun hesabını soracağım. Bunun hesabını hiçbir ekibime ve müdürüme asla fiziki müdahaleyi kabul etmiyorum. Bu konuda gereken bütün yasal haklarımızı kullanacağız. Biz buradaki mücadelemizi bırakmayacağız. Bundan sonra da Büyükşehir’e çağrı yapıyorum. Ben de sizin alanlarınıza hiçbir belge vermeden, hiçbir yazı yazmadan gireceğim” demişti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda çalışanlarının darp edildiği iddia edilirken, iki belediye de bizi dövdüler diyor. Vatandaş ise kimin haklı olduğunu merak ediyor.

“ARKADAŞLARIMIZ DARP EDİLMİŞTİR”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı açıklama ise şöyle; “İzmit Belediyesi’nin değil Şehir Hastanesi sorumluluğunda olan alana, Şehir Hastanesi Yönetiminin daveti ile vatandaşların ulaşım kolaylığını sağlayacak kapı düzenlemesini yapmak üzere gitmiş olan çalışma arkadaşlarımız, İzmit Belediyesi ekiplerinin engellemesi ile karşılaşmış ve çıkan arbedede çalışma arkadaşlarımız darp edilmiştir. Takdir halkımızındır.”