Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir kiracılarından para istemeyecek!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, esnafı rahatlatan bir karar aldı. Karara göre kapalı kalan Büyükşehir'in kiraya verdiği işletmelerden kira alınmayacak

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Kocaeli

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Koronavirüs tedbirleriyle ilgili çok önemli bir karar aldı. Karara göre Büyükşehir’e ait işletmelerden kapalı kalınan süre boyunca kira istenmeyecak. Ek olarak Büyükşehir icra takibi başlatmayacak.

KİRA YOK, İCRA TAKİBİ YOK

İşte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın o duyurusu: “İçişleri Bakanlığı’nın gönderdiği KoronaVirüs genelgesi kapsamında, Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerinin kiracısı olan işletmelerden kapalı kaldığı süre zarfında herhangi bir kira alınmayacaktır. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne borcu olanlara #KoronaVirüs tedbir kararları sona erinceye kadar herhangi bir icra takibi yapılmayacaktır. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizden #SosyalYardım alan vatandaşlarımızdan süresi dolanlar, #KoronaVirüs tedbirleri sebebiyle yeni bir sosyal incelemeye gerek kalmaksızın yardım yapılmaya devam edilecektir.”

kocali