Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir Meclisi’nde CHP Grubu: “Çöp ayrıştırılması ile ilgili bugüne kadar ciddi adım atılmadı”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclisinde CHP Grubu çöp tesisleri ile ilgili ciddi bir adım atılmadığını belirtti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ekim

Özgun imzaSEBO İMZAKocaeli Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı birinci oturumu bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 99 gündem maddesi görüşülüp karara bağlandı.

DSCF0168“İVEDİLİKLE DİKKATE ALINMALI”

Programda CHP grubu çöp tesisleri ile ilgili önerge verdi. Önergede “Kentimizde günlük çıkan çöplerin alt belediyeler tarafından yerinde ayrıştırılması ile ilgili bugüne kadar her hangi bir ciddi adım atılmamıştır. Konu ile ilgili büyükşehir belediyemiz, alt belediyeler ile ortaklaşa bir çalışma yaparak yerinde ayrıştırma konusunu ele almalı ve bu konuda teşvik edici projeler üretmelidir. Ülke ekonomisi açısından ciddi önem arz eden geri dönüşüm ve yerinde ayrıştırma durumu ile ilgili önergemizin ivedilikle dikkate alınmasını ve uygulamaya geçilmesini arz ve talep ederiz” ifadelerine yer verildi. Büyükakın, “Son derece ciddi adımlar atıldı ama bilginiz olmayabilir. Arkadaşlarımız size bilgi versinler. İlçe belediyelerimiz çok ileri adımlar attılar” dedi.