Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir partizanlık yapmamış!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin tramvay ray taşlama işi için açık ihale gerçekleştirdiği, 3 firmanın katıldığı ihalede en uygun teklifi CHP’li Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne ait şirketin verdiği ifade edildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin tramvay

AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, İzmit kent merkezinde yer alan Akçaray tramvayı için gerçekleştireceği taşlama çalışmasını CHP’li Eskişehir Büyükşehir Belediyesi şirketi Estram A.Ş.’nin gerçekleştirdiğini Bağımsız Kocaeli gündeme getirmişti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi söz konusu çalışmalar ve Estram A.Ş. ile ilgili detayları gazetemizle paylaştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin tramvay ray taşlama işi için açık ihale gerçekleştirdiği dile getirildi.

EN UYGUN TEKLİFİ VERMİŞLER

Söz konusu ihaleye 3 firmanın teklif verdiği öğrenildi. Teklif veren firmalardan Estram A.Ş.’nin 83 bin 104 Euro, Möser Maschinenbau’nun 105 bin 576 ve Ekapark A.Ş.’nin 116 bin 118 Euro teklif sunduğu görüldü. Firmaların tekliflerini alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin son olarak tekrar pazarlık masasına oturduğu, CHP’li Eskişehir Büyükşehir Belediyesi şirketi Estram A.Ş.’nin söz konusu işi 79 bin Euro karşılığında yapmayı kabul ettiği ifade edildi.

İhalede partizanlık yapılmadığı, kamu yararını düşünüldüğü belirtildi. AKP’li KBB yetkilileri ile CHP’li EBB yetkililerinin el sıkışarak bu çalışmalara başladığı bilgisine ulaşıldı.

Ray Taslama Maliyeti 1

İLGİLİ HABER

izmitin tramvay taslamasini CHPli belediye yapiyor 1