Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir’den Hülagü’ye öncelik

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kaldırım çalışmalarında esnafı atladı, Hülagü’nün evinin önüne beton attı. Kaldırımı hala bozuk olan esnaf tepkili.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kaldırım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yürüyüş Yolu Yenileme Projesi bütün hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında Yürüyüş Yolu Yeni Cuma’ya kadar söküldü. Bu çalışmalara ek olarak Yürüyüş Yolu’nun güneyinde kalan kaldırım da söküldü. Eren Camii önünden başlayan kaldırım kaldırma çalışmaları devam ediyor. Bugüne kadar Yeni Cuma Parkı’na kadar olan kısım kaldırıldı.

ÇALIŞMALAR YARIM BIRAKILDI

Kaldırım kaldırma çalışmaları devam ederken bir taraftan da kaldırımların yeniden beton kaplama işleri sürüyor. Beton kaplama işleri Eren Camii önünden başladı. Bugüne kadar Midyeci Ahmet’e kadar olan kısım betonla kaplandı. Hemen yan tarafında bulunan çoğunluğu kafelerden oluşan esnaf beton atılmasını beklerken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmaları yarıda bıraktı.

O APARTMANDA HÜLAGÜ OTURUYOR

Ekiplerin nereye gittiğini merak eden esnaf belediye ekiplerini Yeni Cuma Parkı’nın hemen köşesinde bulunan apartmanın önüne beton dökerken gördü. O apartmanda kimin ikamet ettiğini merak eden esnaf öğrendikleri ile şoke oldu. Söz konusu binada Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü ikamet ediyor. Hülagü’nün söz konusu çalışmalardan haberi olmadığı, bir süredir tatilde olduğu öğrenildi.

HÜLAGÜ TATİLDE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü’ye kim öncelik tanıdı, çalışmalar neden yarıda bırakılarak Hülagü’nün evinin önüne taşındı merak ediliyor.