Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir’e elektrikli otobüs!

UlaşımPark A.Ş. yeni nesil taşımacılık adına önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda Bursa’dan özel elektirkli otobüsler test amacıyla kentimize geldi. Büyükşehir’in filosu önümüzdeki yıllarda elektrikli araçlara sahip olabilir…

UlaşımPark A.Ş. yeni nesil

Uğur EnçKocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı UlaşımPark A.Ş. yeni genel müdür Serhan Çatal’la birlikte büyük bir gelişim gösteriyor. Pek çok iyileştirmenin görüldüğü kurum son olarak gelişen teknolojiye uyum sağlamak adına yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Çevre dostu doğalgazla çalışan otobüslerden kurulu dev bir filosu olan UlaşımPark A.Ş. şimdi de elektrikle çalışan otobüsleri filosuna kazandırmak adına kolları sıvadı.

YÜZDE 100 ELEKTRİKLİ OTOBÜSLER

Siparişi verilen, ihale aşaması tamamlanan ve teslim edilmek için hazırlanan son parti 90 otobüsü de filosuna kattıktan sonra Türkiye’nin en büyük 3. ulaşım filosuna sahip olacak UlaşımPark A.Ş. İstanbul ve Ankara’nın ardından yerel ulaşımda lider şirketlerden biri olacak. Filosunda genel olarak doğalgazlı otobüsleri olan firma teknolojiye ayak uydurmak adına elektrikli otobüsleri filosuna kazandırmak istiyor. Bu kapsamda bir dizi yüzde 100 elektrikli otobüs Bursa’dan test amacıyla Kocaeli’ye getirildi. Söz konusu araçlar UlaşımPark A.Ş. tarafından kullanılacak. Verimli görülürse satın alınarak filoya katılacak.