Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehirin o otoparkı ücretli oldu!

Milli İrade Meydanı ile Kocaeli Valiliği arasında kalan 350 araçlık otopark vatandaşların kullanımına açıldı. Söz konusu otopark ücretli olarak hizmet verecek.

Milli İrade Meydanı ile
ugur

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Milli İrade Meydanında çalışmalara devam ediyor. Proje kapsamında yapılan 350 araçlık otopark vatandaşların hizmetine açıldı. Otopark ücretli olarak hizmet vermeye başladı. Söz konusu 350 araçlık otoparkın işletmesini eski Perşembe Pazarı Alanı’ndaki otoparkın işletmecisi Kocaeli Sporu Sevenler Derneği üstlenecek. Bilindiği üzere bölgede önceden yer alan Perşembe Pazarı Alanı Otoparkı da ücretli olarak hizmet veriyordu.

350 ARAÇLIK OTOPARK

Tamamlandığında dünya meydanlarıyla boy ölçüşecek bir proje olan Kocaeli Milli İrade Meydanında çalışmalar devam ediyor. 50 bin m² büyüklüğe sahip meydanda 350 araç kapasiteli otopark inşa edildi. Milli İrade Meydanı ile Kocaeli Valiliği arasında kalan 350 araçlık otopark vatandaşların kullanımına açıldı. Milli İrade Meydanı Otoparkının giriş-çıkşları Şehit Rafet Karacan Bulvarı üzerinden yapılıyor.