Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın: En güvenli yerler metro geçen bölgeler olacak!

İzmit’teki metro inşaatıyla ilgili konuşan Tahir Büyükakın, “İzmit’te metro 35 metre yerin altından geçiyor. TBM makineleri kazdıkları alanda mırkık toprağı kazıp yerine beton atıyor. Bu bölgelerde zemin çok daha sağlamlaşmış oluyor” dedi.

İzmit’teki metro inşaatıyla ilgili konuşan Tahir Büyükakın, “İzmit’te metro 35

ozel haberKocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bugün kent basınıyla Sekapark’ta yer alan Antikkapı A.Ş. tesisi Mahal’de bir araya geldi. Genel sekreter yardımcısı Ali Yeşildal, İletişim Ofisi Başkanı Sadık Uysal, Antikkapı A.Ş. Genel Müdürü İsmail Yıldırım ve siyasi basın danışmanı İbrahim Gürsel’in eşlik ettiği toplantıda kent gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Tahir Büyükakın soruları da yanıtladı.

TBM KAZI MAKİNELERİ

İzmit’teki metro inşaatıyla ilgili konuşan Tahir Büyükakın, “İzmit’te metro 35 metre yerin altından geçiyor. TBM makineleri kazdıkları alanda mırkık toprağı kazıp yerine beton atıyor. Bu bölgelerde zemin çok daha sağlamlaşmış oluyor. Önce binaları iyileştir, sonra metro yap diyorlar. Roma’da kolezyumun altında metro yapıldı. O zaman orada da metro yapmamak lazım. Bu şehre metro yapma, trafikten şikayet et. Bu nasıl olacak? Böyle olmaz ki” dedi.