Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cahit Hoca'ya son veda

Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokul Müdürü Cahit Çetin, geçirdiği rahatsızlıktan dolayı yaşamını yitirdi. Cahit hocanın cenazesi 17 Ağustos mezarlığında toprağa verildi.

Gölcük Mecit Kavan İmam

Gölcük Karaağaç Mahallesinde ikamet eden Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Cahit Çetin (57) önceki gün fenalaşarak Gölcük Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Çetin’in beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Buradaki tedavisinin ardından İzmit’te kaldırıldığı özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Çetin, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Cahit Çetin’in acı haberi sevenleri ve akrabalarını yasa boğarken cenazesi tamamlanan işlemlerin ardından ailesine teslim edildi. Evli 2 çocuk babası olan Cahit Çetin’in cenazesi Gölcük 17 Ağustos Mezarlığında toprağa verildi.

CAHİT ÇETİN KİMDİR?

1987 Marmara İlahiyat Fakültesi mezun olan 57 yaşındaki Cahit Çetin, Gölcük İmam Hatip Lisesinde öğretmenliğe başladı. Belirli bir süre Gölcük Ortaokulu ve Dumlupınar Ortaokulunda görev yaptıktan sonra 2014 yılında Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu’nda görev yapmaya başladı. Aynı okulda görevini sürdüren ve hayatını kaybeden Çetin hoca evli ve 2 çocuk babasıydı.