Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çalışanları tatile gidebilsin diye 30’ar bin lira dağıttı

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde faaliyet gösteren EFECTİS ERA AVRASYA Test ve Belgelendirme A.Ş.’nin sahibi İlker İbik çalışanlarını ekonomik krize ezdirmedi. Her bir çalışanına yaz tatili yapabilmesi için 30 bin TL maaş harici ikramiye veren İbik bütün çalışanlarının tatile gidip dinlenmesine vesile oldu.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde faaliyet

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde faaliyet gösteren EFECTİS ERA AVRASYA Test ve Belgelendirme A.Ş.’nin sahibi İlker İbik çalışanlarını ekonomik krize ezdirmedi. Her bir çalışanına yaz tatili yapabilmesi için 30 bin TL maaş harici ikramiye veren İbik bütün çalışanlarının tatile gidip dinlenmesine vesile oldu. İlker İbik konuyla ilgili yazılı bir açıklama yayınladı.

YAZ TATİLİ DESTEK ÖDEMESİ

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Sevgili çalışma arkadaşlarım. Bu sene de zorlu bir ilk yarıdan sonra yaz tatili dönemine girmiş bulunuyoruz. Çoğu arkadaşımız önümüzdeki birkaç ay içinde yıllık izinlerinin bir kısmını kullanarak dinlenmeyi tercih edecekler. Hem geçtiğimiz iki ay içerisinde artan hayat pahalılığı hem de son aylardaki yoğun çalışmalarınızı göz önüne alarak maddi kaygılar olmaksızın tatilinizin keyfini çıkarmanıza destek olmak amacıyla bu yıla özel bir yaz tatili destek ödemesi yapmaya karar verdik.

HİÇBİR KISIT OLMAKSIZIN

Bugün maaşlarınızdan önce, her bir arkadaşıma kısıt uygulanmaksızın 30 bin TL yaz tatili destek ödemesi yatırılacaktır. Mutluluk ve sağlıkla harcamanızı ve sezon başlangıcına güçlü ve istekli bir şekilde geri döneminizi temenni eder iyi tatiller dilerim.”