Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çalışmazsak bize kim ekmek verecek?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yasaklanan kağıt ve karton toplayıcılığı işine devam eden vatandaş, "Çalışmazsak bize kim ekmek verecek?" dedi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yasaklanan

SEBO min 314Koronavirüs tedbirleri kapsamında birçok önlem alındı. Bu önlemlerden biri de geçimini karton ve atık maddeleri toplayarak sağlayanlara bu işlemin yasaklanması oldu. Ve çekçekçilerin temel ihtiyiaçlarının belediyeler tarafından karşılanacağı ilan edildi. 

“BİZE KİM EKMEK VERECEK?”

Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde çöplerden ekmek parasını kazananlar,virüsün bol olduğu yerde ekmeğini çıkarmaya çalışıyor. “Neden,çalışıyorsun?” sorusuna ise “Çalışmazsak, bize kim ekmek verecek?” cevabı veriliyor.

“GÖRÜNTÜ VAR EYLEM GÖREMEDİK”

Belediye, “Sizlere virüs nedeni ile çalışmayı yasakladı ve gıda ve nakdi yardım yapacağını açıkladı” denildiğinde bu vatandaş, “Evet,öyle bir şey duyduk. Görüntü var ama henüz bir eylem göremedik” ifadelerine yer veriyor. İlimizde çekçekçilerle ilgili denetimlerin sıklaştırılması ve bu vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanması çalışmalarının titizlikle sürdürülmesi gerekiyor.