Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çayırova Belediyesi 690 bin liraya araç kiraladı!

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde Ak Partili Çayırova Belediyesi 1 yıllık araç kiralama ihalesine çıktı. Belediye araçlar için 690 bin lira ödeyecek.

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde Ak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Beyaz Kalpler Hizmet Tesisi’nin ikincisini Gebze’de inşa ediyor. Söz konusu bina 8 milyon 822 bin liraya mal olacak.Araç kiralama yönteminin maliyetli olmasından dolayı Ak Partili belediyelerin bir bölümü de dahil belediyeler araçları kiralamak yerine satın almak ya da hibe yoluyla özel kuruluşlardan temin etmek için çabalıyor. Buna rağmen Ak Partili Çayırova Belediyesi 11 Mayıs’ta araç kiralama ihalesine çıktı. Belediye 13 Adet binek taksi, 6 adet Kapalı kasa çift sıra koltuklu tek sürgülü kapılı yandan camlı kamyonet, 1 adet kazıcı ve yükleyici, 3 adet damperli kamyon ve 3 adet çöp kamyonu kiralamak için 1 milyon 300 bin lira ödemeyi göze aldı.

3 FİRMA TEKLİF SUNDU

Muhammen bedeli doğru belirleyemeyen belediyenin ihalesi için 17 firma dosya aldı. Ancak ihaleye sadece 3 firma katılarak teklif sundu. 1.3 milyon lira muhammen bedel belirlenen ihale için en yüksek teklif 2 milyon 597 bin lira oldu. İhalede en düşük teklifi ise Argen Organizasyon Taşımacılık İnşaat Gıda Sosyal Hizmetler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi verdi. Şirketin 690 bin liralık teklifi uygun bulundu ve şirketle 28 Mayıs tarihinde sözleşme imzalandı. Buna göre şirket 690 bin lira para alacak ve 1 yıl boyunca araçlarını belediyeye kullandıracak. Bir yıl sonra şirket 690 bin lira kar elde ettikten sonra araçlarını geri alacak.