Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çayırova’da işçiler köle gibi çalışıyor!

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, ıspatula ile kaldırımdan otları koparan Çayırova Belediyesi işçilerinin kötü şartlarda çalıştığını gündeme getirdi.

CHP Çayırova İlçe Başkanı

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, ıspatula ile kaldırımdan otları koparan Çayırova Belediyesi işçilerinin kötü şartlarda çalıştığını gündeme getirdi. Soyluçiçek, vatandaşların gönderdiği görüntülerden dolayı Çayırova Belediyesi’ne eleştirilerde bulundu. Görüntülerde Çayırova Belediyesi’nin işçisi olduğu belirtilen iki kişinin ıspatula ve elleriyle kaldırımdaki otları kopardığı görüldü..

MAKİNE TESİSATI YOK MU?

CHP’li Soyluçiçek, “Emek en yüce değerdir ama Çayırova Belediyesi için bu geçerli değil galiba. 2021 yılında teknoloji çağında ot biçmek için bile aletimiz yok ise iki tane işçi kardeşimizi elleriyle ıspatulalarla ot biçmeye gönderen vatandaş emekçileri hiç düşünmüyor mu? Ramazan ayı içinde sıcak havada bu vatandaşlar elleriyle alın terlerini dökerek ekmek parası için emirlere riayet ediyorlar. Aciz belediyemiz de bu işle ilgili hiçbir makine tesisatı yoksa diyecek bir şey bulamıyorum. Halkımızın vicdanına bırakıyorum” dedi.