Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çayırova’da kitap günlerinde yazarlar için 713 bin lira harcanmış!

Çayırova Kitap Günleri yazarlardan beklenen ilgiyi görmedi. 28 Ekim’de başlayan fuara yazarların ilgi göstermeyeceğini gören belediye 31 Ekim’de apar topar bir ihaleye çıktı ve 6 günlük yazar söyleşi hizmeti aldı.

Çayırova Kitap Günleri yazarlardan

ugurÇayırova Belediyesi’nin düzenlediği 3.Kitap Günleri ekim ayı sonunda gerçekleştirildi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve içerisinde binlerce kitabın yer aldığı fuarda okurlar, yazarlarla buluşup sohbet etme imkanı bulurken, yazarlar da okurlarının kitaplarını imzaladı. Çeşitli söyleşilerin de yapıldığı Kitap Günleri, 6 Kasım tarihine kadar ziyaretçilere açıktı.

BEKLENEN İLGİYİ GÖRMEDİ

Kitap fuarlarında yazarlar genel olarak yayınevleri vasıtası ile, kitaplarını tanıtmak ve okuyucuları ile buluşmak için katılıyor. Ancak Çayırova Kitap Günleri yazarlardan beklenen ilgiyi görmedi. 28 Ekim’de başlayan fuara yazarların ilgi göstermeyeceğini gören belediye 31 Ekim’de apar topar bir ihaleye çıktı ve 6 günlük yazar söyleşi hizmeti aldı. 1 Kasım ile 6 Kasım tarihleri arasında fuara katılacak yazarlar için para ödemeyi göze alan belediyenin ihalesi pazarlık usulü yapıldı.

6 GÜNLÜK HİZMET İÇİN…

Çayırova Belediyesi’nin ihalesine tek firma teklif verdi. İstanbullu Sokak Prodüksiyon Danışmanlık Tanıtım Ticaret Limited Şirketi’nin teklifi 713 bin lira oldu. Söz konusu firma ihaleyi kazandı ve Çayırova 3. Kitap Günleri için çeşitli yazarları ayarlayarak imza günleri düzenlenmesini sağladı. İmza ve söyleşilere  İlber Ortaylı, Mete Yarar, Şermin Yaşar, Nurullah Genç, Sıtkı Aslanhan, Serdar Tuncer, Aslı Arslan, Bekir Develi, Nedim Şener, Gri Koç-Gökhan Mütfüoğlu, Sertaç Abi, Said Ercan, İsmail Kılıçarslan katıldı.