Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cemil Yaman maskeye alışamadı

Kocaeli’de iş dünyasının en başarılı isimlerinden biri olan Ayten Süleymanoğlu, spor ve iş dünyasının başarılı ismi Bayram Oral ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı. Bu törene katılan AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, yine maske ve mesafede sınıfta kaldı

Kocaeli'de iş dünyasının en

İş dünyasında başarıları ile adından sıkça söz ettiren Zenay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayten Süleymanoğlu, Ağrı’nın tanınmış iş adamlarından Celal Oral’ın kardeşi, eski futbolcu, spor ve iş dünyasının başarılı ismi Bayram Oral ile nişanlandı.

İŞ VE SİYASET DÜNYASI

Coronavirüs salgını nedeniyle az sayıda ismin davet edildiği nişan törenine AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, KBB İstihdam Ofisi Başkanı Öztekin Kaşukçi, KAISİAD Başkanı Haluk Mamik, İlhan Akkurt, Cebrail Kamacı, İsmail Kavşut ve çiftin aileleri ile yakın dostları katıldı.

CEMİL YAMAN MASKEYİ SEVMİYOR

Ayten Süleymanoğlu – Bayram Oral çiftinin nişan yüzüklerini AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ile çiftin yakın aile dostları KBB İstihdam Ofisi Başkanı Öztekin Kaşukçi birlikte taktı. Bu sırada Kaşukçi maske kuralına uyarken Cemil Yaman ise her zamanki gibi maske takmadı. Bilindiği gibi Yaman, ilk düğün yasakları geldiğinde oğlunu binlerce kişinin katıldığı düğünde evlendirmişti.