Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cemiyetten saldırı girişimine kınama

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti dün gece geç saatlerde kimliği belirsiz bir şahıs tarafından pompalı tüfekle TV 41’e düzenlenmek istenen saldırıyla ilgili kınama mesajı yayınladı.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti dün

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti dün gece geç saatlerde kimliği belirsiz bir şahıs tarafından pompalı tüfekle TV 41’e düzenlenmek istenen saldırıyla ilgili kınama mesajı yayınladı. Cemiyetin mesajında şu ifadelere yer verildi: “İlimizde yayın yapmakta olan televizyon kanallarından TV 41′ e, dün gece geç saatlerde henüz kimliği öğrenilemeyen bir şahıs, elinde pompalı tüfekle gelerek televizyon binasına ateş etmek istemiş, daha sonrasında ise olay yerinden kaçmıştır.

SON BULMASINI DİLİYORUZ

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti olarak, yapılan saldırı girişimini kınıyoruz. Ayrıca bu şahsın en kısa sürede güvenlik birimlerimiz tarafından yakalanacağına inanıyor, basın mensupları ve basın kuruluşlarına ilimizde ve ülkemizde yapılan saldırı ve saldırı girişimlerinin son bulmasını diliyoruz. Her şartta ve koşulda meslektaşlarımızın yanında olduğumuzu belirterek, TV 41’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

fake taxi