Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çenesuyu damacanasında su borusu unuttular!

Kocaeli’de evinde Çenesuyu’ndan damacana ile su alan yurttaş şok yaşadı. Suyu alan yurttaş damacananın içinde su borusu unutulduğunu fark etti

Kocaeli’de evinde Çenesuyu’ndan damacana

Kocaeli’nin Derince ilçesinde bir yurttaş Çenesuyu’ndan aldığı damacanayı görünce şoke oldu. Birkaç gün önce Mersincik Mahallesi’nde ikamet eden vatandaş evine damacana ile Çenesuyu aldı. Evine getirdiği suyu sebile yerleştirmek isteyen yurttaş, damacananın içinde su borusu unutulduğunu fark etti. Yurttaş, “Biz sağlıklı ve hijyenik şartlarda dolum yapıldığı için bu ürünü tercih edip tüketiyoruz. Suyu eve getirdiğimizde ise bu durumla karşılaştık.” İfadelerine yer verdi.

ŞAŞKINLIK YARATTI

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün sürekli tanıtımını yaptığı, Çenesuyu’nun resmi internet sitesinde ise “Sağlık Bakanlığı onaylı pet preformlar Çenesuyu Dolum Tesisleri’ndeki son teknoloji ürünü makinelerde şişirilerek Pet Şişe halini alıp ozonlu suyla çalkalanarak Çenesuyu ile el değmeden Tam Otomatik Makineler’de doldurulur ve hava almadan kapakları kapatılır. Üretim-Son kullanma Tarihi ve Parti numarası basılan şişeler kolilenerek tüketicinin hizmetine sunulur” cümleleriyle anlatılan Çenesuyu’nda yapılan dikkatsizlik şaşkınlık yarattı.