Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çenesuyu için gelenleri kovmaktan beter etmiş!

Bir dönem özelleştirilmesi gündeme gelen Derince’nin markası Çenesuyu A.Ş.’nin özelleştirmeyeceklerini söyleyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, teklif için gelen firma sahibini kovmaktan beter etmiş.

Bir dönem özelleştirilmesi gündeme

Sebahattin AydınDerince Belediye Başkanı Zeki Aygün, hizmetlerini değerlendirdiği bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Aygün, bu toplantıda Çenesuyu ile ilgili soruları da cevapladı. Bir dönem özelleştirilmesi gündeme gelen 400 yıllık suyu işleyen Çenesuyu A.Ş.’yi satmayacağını açıklayan Aygün bir anısını da paylaştı.

VALİYLE GELMESE KOVACAKTIM

Aygün, “Bir firmanın sahibi eski valimizle geldi. Valiyle gelmese adamı kovacaktım. Bize fason çalışma teklifi yaptılar. ‘Siz işinize bakın dedim. Fason çalışma gerekirse ben çalıştırırım’ dedim.” İfadelerini kullandı.

“BAKANLIKLARA SU VERİYORUM”

Erdoğan cam şişe istedi. Yüzde 70 yabancı. Yüzde 100ü bize ait suyun belediyeye ait. Erikli 3.80’e meclise veriyor damacanadaki ben 4 kiraya dolduruyorum 16 liraya satıyorum. Benimle yarış haşinde herkes. Ben şu anda Ankara’da meclise su veriyorum, bakanlıklara su veriyorum.” dedi.