Derince Belediyesi’nin iştiraklerinden olan Çenesuyu’nda yönetim değişikliği yapıldı. Şirketin genel müdür yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Atalay’ın emekliye ayrılmasıyla yeni göreve Halit Taşlıçukur getirildi. Çenesuyu’nda bir süredir genel koordinatörlük yapan Taşlıçukur, genel müdür yardımcılığı kadrosu alarak yeni görevine başladı. Karar, Ticaret Sicil Gazetesi’nde yayınlandı.
YÖNETİM GEÇEN YIL DEĞİŞMİŞTİ
31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından Ak Parti’den CHP’ye geçen Derince Belediyesi’nin iştiraklerinden olan Çenesuyu’nda yönetim değişikliği yaşanmıştı. Geçen yılki değişimle yönetimde Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Meclis Üyesi Mehmet Nuri Paşa ve İnsan Kaynakları Müdürü Mine Karakuş görev almıştı. Şirketteki çalışmalar devam ederken, Mehmet Atalay yaşı nedeniyle emekliye ayrıldı. Atalay’ın yerine gelen isim de Ticaret Sicil Gazetesi’nde yayınlanan ilanla açıklandı.
YENİ GÖREV HALİT TAŞLIÇIKUR’UN OLDU
Derince Belediyesi’nin iştiraklerinden olan Çenesuyu’nda yaşanan yönetim değişikliğiyle yeni genel müdür yardımcısı Halit Taşlıçukur oldu. Çenesuyu’nda uzun süredir fiili genel koordinatör olan Taşlıçukur yönetimde yer almıyordu. Yaşanan değişimle birlikte genel müdür yardımcılığı kadrosu alan Halit Taşlıçukur, genel müdür yardımcısı yetisine kavuştu.