Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çenesuyu’nun çelik konstrüksiyon işini kim yapıyor?

Derince Belediyesi’nin şirketi Çenesuyu A.Ş.’nin üretim tesisinde depolama ve ek bina inşaatının çelik konstrüksiyon işini hangi firmanın yaptığı merak ediliyor.

Derince Belediyesi’nin şirketi Çenesuyu

SEBO min 5Çenesuyu, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde büyümeye devam ediyor. Çenesuyu yurt dışından da yoğun talep görmeye başladı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelinde bir dizi ziyarette bulunan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Derince Kaymakamı Cemil Aksak ile birlikte Çenesuyu fabrikasında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

ÇENESUYU TÜKETME ÇAĞRISI

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Cenesuyunun genisleme calismalarini inceledi.Çenesuyu’nun pazarlama ağını daha da genişleteceklerini belirten Başkan Aygün, “Yapımını sürdürdüğümüz depolama alanı ve ek bina inşaatıyla birlikte Çenesuyu büyümeye devam edecek” dedi.  Vali Yavuz da yenileme ve modernizasyon çalışmalarının devam ettiği Çenesuyu’nda incelemelerde bulunarak “İlimizin suyuna tüketerek sahip çıkabiliriz” dedi.

ÖNCEDEN HESAPLAMADILAR

5b784dd9 3a71 43e7 ad26 2d82d2e76342Çenesuyu’nun tesis büyütmesi uzun yıllardır gündemdeydi. Bu iş, Zeki Aygün döneminde faaliyete geçti. Alanın büyütme çalışmalarında daha önce yapılan istinat duvarları, yanlış hesaplandığı için yeni çalışmalar kapsamında güçlendiriliyor. Bu çalışmalarda ekstra bir harcama yapılacak olması, önceden genişleme çalışmasının hesaplamamasından kaynaklanıyor.

 

ÇELİK KONSTRÜKSİYON İŞİ

CENESUYU 2Çenesuyu‘ndaki çalışmalarda büyük bir  çelik konstrüksiyon işi yapılıyor. Bu işi ise Raymak adlı firmanın yaptığı öğrenildi. Bilindiği gibi Başkan Zeki Aygün, belediye başkanı seçilmeden önce TÜPRAŞ gibi büyük firmalarda çelik konstrüksiyon işleri yapıyordu. Çelik konstrüksiyon işlerinde profesyonel olan Aygün’ün Çenesuyu işlerini daha önceden tanıdığı öğrenilen Raymak firmasına vermesi dikkatlerden kaçmadı.

 

fec9c1f0 8c9c 4ed7 9eb6 928587f1ff51