Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çetin Sarıca: Cedit’i ağlama duvarına çevirdiniz

İzmit Belediye Başkanvekili Çetin Sarıca, Cedit Mahallesi sakinlerinin mağduriyeti üzerinden siyaset yapanlara seslendi: Koca koca adamlar oturmuş Fatma Kaplan Hürriyet’i düşman, Cedit halkını figüran yapmışlar. Ağlamaktan Cedit’e başlayamıyor. 

İzmit Belediye Başkanvekili Çetin
İzmit Belediye Başkanvekili Çetin Sarıca, Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi üzerinden siyaset yapanlara sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla sesledi. Sarıca paylaşımında şu ifadelere yer verdi. Ağlama duvarı Cedit! Hani Ata Demirer’in bir Eyvah Eyvah film serisi vardı. Galiba 3 film çevirmişlerdi. AKP ve Büyükşehir’in Cedit’te çevirdiği film; senaryosu, komedisi, acıklı sahneleriyle serinin vallahi billahi 4’üncüsü olur.

“CEDİT’TE BAŞROLE SOYUNMUŞ”

Koca koca adamlar oturmuş Fatma Kaplan Hürriyet’i düşman, Cedit halkını figüran yapmışlar ağlamaktan Cedit’e başlayamıyor. En son AKP Kocaeli İl Danışma Toplantısı’nda Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı konuşmuş. Neymiş, İzmit Cedit’te Nevzat Başkan’dan miras aldıkları, birilerinin bırakıp kaçtığı kentsel dönüşümü devam ettiriyorlarmış. Onlar için söz tutmak çok önemliymiş. Söz tutmamak, yalan söylemek münafıklık alametiymiş. Eyvah, eyvah. Sayın başkan Cedit’te başrole soyunmuş belli ki.

“TOKİ’DEN ALIN DA CEDİT’İ KENDİNİZ YAPIN!”

Sayın Büyükakın’a hatırlatırız ki, dediği gibi o proje Fatma Kaplan Hürriyet’in değil, eski başkanlarının projesiydi. Eğer siyaset yapmak istiyor iseniz ve bir suçlu arıyorsanız dönüp aynaya bakmanızı tavsiye ederim. Kaldı ki o projeyi Büyükşehir de YAPAMIYOR! Herkesin bildiği gibi orayı TOKİ yapmaya çalışıyor. Tıpkı Darıca metrosunu da Ulaştırma Bakanlığı’nın yaptığı gibi. Yapmadığınız metroyu yapıyormuş gibi yapmanız da bizi rahatsız etmiyor. Yeter ki Gebze Darıca metrosuna kavuşsun. Sonra yok birileri kaçmış, yok söz tutmamak münafıklıkmış. O zaman hadi Darıca metrosunu geçtik, TOKİ’den alın da işi verdiğiniz sözü tutup, Cedit’i kendiniz yapın!

“KOSKOCA MAHALLEYİ AĞLAMA DUVARINA ÇEVİRDİNİZ”

Yoksa sırf siyasetini yapmak için mi Cedit’i yapmıyorsunuz ya da acaba yapamıyorsunuz diye mi ağlıyorsunuz? O kadar gücü arkanıza alıp çaresizliğinizi bu kadar belli etmeseniz keşke!
Her hafta biriniz çıkıp Cedit için ağlıyor, Fatma Kaplan Hürriyet’i hedefe koymaya çalışıyorsunuz. Koca şehir tankınız, tüfeğinizle bir kadın belediye başkanıyla uğraşmaktan işe güce bakamaz olmuş. Koskoca mahalleyi ağlama duvarına çevirdiniz. Vah ki ne vah… Eyvah ki ne eyvah…

“BECERİKSİZLİĞİNİZİ YÜZÜNÜZE VURMAYIZ”

Adınız Büyükşehir ama “özgül ağırlığı” pek küçük. Bırakın ağlamalı gülmeli senaryo yazmayı da, yapın artık şu Cedit’i. Seçimler yaklaşıyor. Bir an önce çalışmaya başlayın artık. Dediğiniz gibi; yalan söylemek münafıklık alametidir Sayın Başkan! Vatandaşın cedit mahallesinde yaşadığı mağduriyetin giderilmesi birinci önceliğimizdir, Cedit sorunu iki rakip siyasi belediyenin sorunu olmaktan çok burada mağdur olan insanların sorunudur. Siyasi çekişme ile kaybedecek zamanı yok, sizin de olmasın, memlekette yığınla çözüm bekleyen sorun var, bu sorunlara odaklanmanızı tavsiye ederim. Koskoca devletin bizden kat ve kat fazla bütçesi olan büyükşehir belediyesinin İzmit Belediyesini ve hizmetlerini taklit etmesini bizler ancak gurur ile karşılar bu beceriksizliğinizi de yüzünüze vurmayız.