Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ceza kesecekler, çekmeyecekler!

İçişleri Bakanlığı, Kocaeli dahil 81 ile genelge gönderdi. Bakanlık trafik akışını etkilemeyen hatalı parklarda ceza kesilmesini, araçların çekilmemesini istedi.

İçişleri Bakanlığı, Kocaeli dahil

Kocaeli’de hatalı park eden araçlar Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından çekiliyordu. İçişleri Bakanlığı bugün yayınladığı genelge ile bu işlemin sona ermesini istedi. Trafik akışını engellemeyen araçların çekilmemesini, yerinde cezai işlem uygulanmasını isteyen bakanlık, araç çekiminin trafik polisleri nezaretinde yapılmasını talep etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenli olarak engelli park yeri ve kaldırım işgalleri nedeniyle yaptığı denetimlerde artık araçlar çekilmeyecek sürücülerine ceza yazılacak.

KOCAELİ’DE ARAÇ ÇEKİMİ
Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi araçları nereye çekiyor? Kocaeli’de çekilen araçlar nerede? Kocaeli’de aracımı çektiler, ne yapmalıyım? Kocaeli Büyükşehir belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na nasıl ulaşabilirim? gibi soruları sıkça duyuyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi araçları her dönem farklı otoparka çekiyor. Kocaeli’de çekilen araçlar hangi otoparka götürülüyor? Sorusuna net bir cevap yok. Yediemin otoparkları nöbet sistemiyle çalışıyor. Aracını çekildiyse Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çağrı merkezi olan ALO 153’ü arayın.