Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Derince’de kazan kaynıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Derince İlçe Örgütü’nde meclis üyesi adaylıkları ortalığı karıştırdı. Listesi ‘değişimci’ isimlerden Yaşar Çelik’in yaptığı, başkan adayı Sertif Gökçe’nin de müdahil olamadığı konuşuluyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Derince İlçe Örgütü’nde meclis üyesi adaylıkları ortalığı karıştırdı. Listesi ‘değişimci’ isimlerden Yaşar Çelik’in yaptığı, başkan adayı Sertif Gökçe’nin de müdahil olamadığı konuşuluyor. Öyle ki meclis üyesi listesinde Sertif Gökçe’nin çok yakın çalışma arkadaşlarının dahi üstünün çizildiği görülüyor. Yaşar Çelik’e müdahale edemeyen, sadece saha çalışmalarına katılarak seçim sürecini götüren CHP’li Sertif Gökçe’ye meclis listeleri kamuoyuna sızdıktan sonra pek çok tepki geldiği öğrenildi. Öte yandan Yaşar Çelik’e yakın isimler gazetemize ulaşarak kendisinin meclis üye listesi belirlenirken müdahil olmadığını iddia etti.

İBRAHİM ŞİRİN ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Erhan Akpınar gibi çalışkan bir ismi dahi yeniden aday gösteremeyen, Derince için favori aday olarak görülen Sertif Gökçe her geçen gün kan kaybediyor. 2019 yılında gerçekleştirilen bir önceki seçimi 1.261 oy farkla kaybeden ve bu dönem bu oy farkını kapatması beklenen Sertif Gökçe seçim sürecinde yaptığı hatalarla geri düşerken ilçenin genç ve dinamik adayı İbrahim Şirin her geçen gün adından daha fazla söz ettiriyor.