Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP esnafın sorununu anında çözdü!

Çayırova bölgesinde esnafın sorunlarını dinleyen CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş’le görüşerek sokak arasındaki sanayi esnafının sıkıntısını dile getirdi. Esnafa sanayi sitesi inşa edilene kadar yerlerinde kalma sözü verildi.

Çayırova bölgesinde esnafın sorunlarını

Ugur ENC minCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü her gün sürdürdüğü saha çalışmalarına bugün Çayırova’da devam etti. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’le birlikte Çayırova Özgürlük Mahallesi’nde yer alan sanayi esnafını da ziyaret eden Yıldızlı burada esnafın tahliye kararları nedeniyle sıkıntı yaşadığını öğrendi.

ÇÖZÜM İÇİN AKP’LİLERLE GÖRÜŞTÜ

Harun Yıldızlı telefonla AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i aradı. Esnafın sorunlarını anlatan Yıldızlı, ilçede bir sanayi sitesi bulunmadığını ve buna rağmen esnafın tahliyesinin gündemde olduğunu söyledi. Kısa süre sonra geri dönüş yapan Ellibeş Çayırova bölgesinde sanayi sitesi inşa edilene kadar esnafın tahliye edilmeyeceğinin sözünü verdi. Esnaf, sıkıntılarıyla ilgilenen ve çözüm için AKP’lilerle görüşen Harun Yıldızlı ve beraberindekilere teşekkür etti.