Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP İzmit’in geçlerinden Kızılay önünde protesto!

Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ı istifaya davet eden CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları üyesi gençler, “Bu fırsatçılık kabul edilemez” dedi.

Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ı

Deprem anında çadırları satan Kızılay’a tepkiler dinmiyor. CHP İzmit İlçe Gençlik Örgütü üyesi gençler, İzmit’te Kızılay önüne giderek Kerem Kınık’ı istifaya davet etti. Gençler, yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Depremzedelere çadır göndermek yerine elinde bulunan çadırları Ahbap’a satan Kızılay’ın başkanı Kerem Kınık’ı istifaya davet ediyoruz. Binali Yıldırım ve ailesi tarafından yönetilen Kızılay’a yapılan bağışların vergiden düşüldüğü Türkiye Tek Yürek Bağış Kampanyası’nda milyarlarca lira bağış toplayan Kızılay Yardım Kuruluşu’nun; depremzedeler çadır bulamazken, elinde bulunan çadırları Ahbap’a satarak deprem bölgesine göndermesi şeklinde ortaya çıkan bu fırsatçılık asla kabul edilemez.

YARDIMLAŞMAYI TİCARİLEŞTİRMİŞTİR

Halkın bağışlarıyla destek olduğu ve kumbalaralarımızda biriktirdiğimiz harçlıklarla dahi sahip çıkmaya çalıştığımız, bir zamanların yardım sever Kızılay’ı; maalesef ki ülkemizdeki diğer kurumlar gibi çürümeye terk edilmiştir. Maalesef deprem yaralarını saran Kızılay’dan deprem çadırlarını satan Kızılay’a dönüşen bu gönüllü yardım kuruluşu, böyle acı bir dönemde dayanışma ve yardımlaşmayı ticarileştirmiştir.

LİYAKAT SAHİBİ İNSANLAR

Ak Parti aklının ve saray zihniyetinin ülkemizi getirdiği durumu açıkça gösteren Kızılay Başkanı’nın derhal istifa etmesini ve aile şirketine dönüşen Kızılay’ın liyakat sahibi insanlara teslim edilmesini temenni ediyoruz. Saygılarımızla…”