Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Kartepe, Atatürk’e götürdü

CHP Kartepe İlçe Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında daha önce Anıtkabir’e gitmemiş, Uzunbey’de yaşayan yaklaşık yüz kişiyi 2 otobüsle Anıtkabir’e gönderdi.

CHP Kartepe İlçe Başkanlığı,

Çoğunluğunu daha önce Anıtkabir’e hiç gitmemiş çocukların ve ailelerinin oluşturduğu Uzunbeyli’ler, Anıtkabir’de Ata’nın huzuruna çıktı.

“O MANEVİ RUH, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN TEMİNATI”

CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk ve CHP Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Keskin kafileyi Ankara’ya uğurlamak için sabah saat 07.00’da Uzunbey’de vatandaşlarla bir araya geldi. İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını ileten Merttürk konuşmasında; “Öncelikle Mahalle Başkanım Şenol Sarı kardeşime bizlere Uzunbeyliler’in taleplerini ve şikâyetlerini anında ulaştırarak, çözüm odaklı yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Bugün de kıymetli başkanımın bize ilettiği bir talep için buradayız. Başkanımız çok değerli Uzunbeyli hemşerilerimizden henüz Anıtkabir’i hiç görmemiş olanların olduğunu ve görmek istediklerini bize iletti. Biz de elbette böylesi önemli bir talebe duyarsız kalamazdık. Çünkü Atamız’ı maddi varlığı ile aramızdan uğurlasak da, fikirleri ile düşünceleri ile yaşatmaya devam edeceğiz. Bu ziyaret sonrasında hemşerilerimizin birlik ve beraberliğimizin teminatı olan o manevi ruhu daha yürekten hissederek döndüklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.

UZUNBEYLİLER’DEN TEŞEKKÜR

Uzunbeyliler, CHP Kartepe Uzunbey Mahalle Başkanı Şenol Sarı eşliğinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahını sabahın erken saatlerinde ellerinde Türk Bayrakları ile ziyaret ettiler. “Anıtkabir gezisi bizim için çok anlamlıydı. Bu ziyarette hem çok hüzünlendik, hem de gururlandık” diyen Uzunbeyli vatandaşlar, CHP Kartepe İlçe Başkanı Merttürk nezdinde organizasyona destek verenlere teşekkür ettiler.

uzunbey2