Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Kocaeli Ata’nın huzurunda

CHP Kocaeli İl Örgütü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Kültür Tepesi’nde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı

CHP Kocaeli İl Örgütü,

CHP Kocaeli İl Örgütü 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Kültür Tepesi’nde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Törene Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Salih Zeki Karakadılar ve il yöneticileri, Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Remzi Kaya, Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanı Yalçın Arslan, Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve sendikalar katılım sağladı.

YILDIZLI KONUŞTU

Çelenk bırakma programında konuşan İl Başkanı Yıldızlı, “Biz Atatürk gençliği, Atatürk devrimlerine sahip çıkacağız. Cumhuriyetimiz ve ülkemiz ciddi tehdit altında. Atatürk ilke ve inkılaplarına ne kadar ihtiyaç olduğunu söylememe gerek yok. Bugün buraya katılan Cumhuriyet sevdalılarına teşekkür ediyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramınız kutlu olsun” söyledi.

chp 19 mayis