Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li başkanlar Büyükakın’ı ziyaret etti

31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerin ardından İzmit, Derince ve Karamürsel belediyelerini kazanan CHP’li belediye başkanları, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı ziyaret etti.

31 Mart'ta gerçekleşen yerel

31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerin ardından İzmit, Derince ve Karamürsel belediyelerini kazanan CHP’li belediye başkanları, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe ve Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı ziyaret etti. CHP’li başkanların hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdikleri görüşme, Büyükakın’ın makam odasında gerçekleşti.

“İLK FIRSATTA BEN DE ONLARI ZİYARET EDECEĞİM”

Görüşmenin ardından açıklamada bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın; “Güzel bir görüşme oldu önümüzdeki süreci değerlendirdik. Önümüzdeki süreçte nasıl çalışmanın bu kent için daha güzel hizmetlere vesile olacağını değerlendirdik. Ağırlıklı olarak Karamürsel Belediye Başkanımızın çalışarak gelmiş olduğu notlar üzerinde konuştuk hatta gülüştük güzel bir görüşme oldu. Önümüzdeki süreçte şehrimizin ve insanların daha iyi hizmet alması için mutlu olması için en iyi nasıl hizmet üretiriz, problemler çıkarsa onları nasıl yönetiriz bu konuda da mutabakata vardık. Güzel bir görüşme oldu ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. İlk fırsatta ben de onları ziyaret edip hayırlı olsun diyeceğim” dedi.

“SORUN OLMAZ”

Bugün sabah saatlerinde Tavşantepe’de yaşanan olaya dair de konuşan Büyükakın; “Onları da değerlendirdik diyalogla bunların çok rahat aşılabileceğini konuştuk Fatma Hanımla da daha sık iletişim içinde kalmamızın bu meseleleri daha kolay yönetmeye imkan sağlayacağını konuştuk. Onu da hallederiz sorun olmaz” ifadelerini kullandı.

“DAHA GÜZEL HİZMETLER İÇİN GÖRÜŞMELER SAĞLADIK”

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ise yaptığı açıklamada; “Büyükşehir belediye başkanımıza hayırlı olsun dedik. Öncelikle ona teşekkür ediyoruz. Çok güzel ev sahipliği yaptı üç belediye başkanı ile geldik gelmeden önce de mevkiidaşım Şahin (Talus) Beye de bilgi verdim o bugün programından dolayı katılamadı güzel bir görüşme oldu. Beş yıl için kente ne verebiliriz, ne olabilir onları da konuştuk iletişimi daha çok güçlendirme adına konuştuk. Bundan sonraki süreçte kentimize hep beraber daha güzel hizmetler yapmak için görüşmeler sağladık” sözlerini kullandı.

“SORUNLARI ÇÖZMEK BİZE DÜŞER”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise, “Yeni dönem bütün seçilmiş belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize hayırlı uğurlu olsun . Bugün de sayın başkanlarımızla beraber Büyükşehir Belediye Başkanımza hayırlı olsun demek için bir nezaket ziyareti yaptık kabulleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.  Yeni dönemde herkesin Allah yardımcısı olsun, güzel hizmetler hep birlikte yapmak nasip olsun. Sorunlar sahada çıkar onları halletmek biz yöneticilere düşer. Beraber konuşarak çözeriz bugün sadece nezaket ziyaretiydi. Adil, çifte standartta uğramadan hep birlikte 12 ilçe belediyesi ve büyükşehirle kentimize Kocaeli’ye hizmet etmek için var gücümüzle dayanışma duygularımızla başkanımıza duygularımızı ifade ettik” diye konuştu.

“PARTİ ROZETİMİZİ ÇIKARDIK”

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe ise; “Bu tamamen bir nezaket ziyaretiydi başkanımıza güzel bir ev sahipliği yaptığı için teşekkür ederiz. Başta Derince halkı olmak üzere Kocaeli halkına çok güzel hizmetler yapacağız. Bu uyumu bir şekilde götüreceğiz. Artık parti rozetimizi çıkardık halka hizmet için buradayız en iyi şekilde yapacağımıza inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık da yaptığı açıklamada; “Sayın başkanımızla ve çalışma arkadaşlarıyla beraber olma imkanı bulduk çok güzel bir ev sahipliği ile ağırladılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Ahenkli bir şekilde uyum içinde Kocaeli’mize hizmet etmek için büyükşehir belediye başkanımız tüm Kocaeli’ye,  bizler de kendi bölgelerimizde halkımızdan aldığımız yetkiyle elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.