Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li Erkan Uygun: Yönetemiyorsanız yönetiriz!

Körfez Belediye Meclisi CHP Meclis Üyesi Erkan Uygun, ilçenin sorunlarını ve eksiklerini sıralayarak, “Yönetemiyorsanız yönetiriz” dedi

Körfez Belediye Meclisi CHP

Körfez Belediye Meclisi CHP Meclis Üyesi Erkan Uygun, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi’ne eleştirilerini sıralayan bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Belki Körfez Belediyesine, Büyükşehir Belediyesine, Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mevlana Caddesi sorunlarının başvuruları dilekçeleri bir klasör doldurmuştur. Körfez’in nüfusunun büyük bölümünü oluşturan Körfezkent’de Mevlana Caddesi’nde aylarca bir iş neden bitmiyor? Kazılan yolu neden kapatmazsınız? Halka zarar geldikten sonra önlemin ne anlamı var?

SORUMLU KİM?

Bugün lüks aracıyla hiçbir önlem alınmayan devasa bir çukura düşen halkın günahı neydi soruyorum yetkililer de cevaplasın. Ama sakın bana taşeron firmanın sorunu demeyin! Bu çalışmaları takip eden bir mühendis, bir iş güvenliği uzmanı , bir zabıta bir müdürlük bir başkan yardımcısı bir belediye başkanı yok mu? Bugün bir insanın canına mal olabilirdi bu kaza. Akıbetini de bilmiyoruz ne oldu nasıl oldu. Ya da gerçekten merak ediyorum kaza raporunda ne yazacak? Hatayı belediye mi üstlenecek , taşeron mu yoksa halka mı yükleyecekler.

“MECLİS ÜYESİ OLARAK EŞLİK EDERİM”

Ne zaman bir Mevlana Caddesi’nin bir sorununu Körfez Belediyesine iletsek karşılık olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ilgilendiği söyleniyor büyük caddelere Büyükşehir Belediyesi bakıyormuş. Bugün evet bugün lütfen Tahir Büyükakın bölgeye gelsin marifetlerine bir bir baksın. Ben de bizzat meclis üyesi olarak eşlik edebilirim. Bir taşeron firması sadece bir kepçe, bir kamyon, bir yardımcı eleman ile iş bitiremez! Günlük denetleme yok günlük yapılan işin metrajını, metrekaresini, boyunu, ölçüsünü soran yok. Halk görüyor bunu ve yeri gelince cevabını verecek hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bizlerde konunun takipçisi olacağız. Yine söylüyoruz yönetemiyorsanız YÖNETİRİZ.”