Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li Kaya Çınar Akademi’yi TBMM’den örnek gösterdi 

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerde eğitim politikalarına dair TBMM’de düzenlediği basın açıklamasında afetzede gençlere ücretsiz yüz yüze eğitim veren İzmit Belediyesi Çınar Akademi’yi örnek gösterdi.

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, TBMM’de depremden etkilenen bölgelerde eğitim politikalarının son durumuyla ilgili basın toplantısı gerçekleştirdi. Kaya, basın toplantısında Sarıyer Akademi, Türkiye Akademi ve İzmit’in eğitim markası olmayı başaran İzmit Belediyesi Çınar Akademi’yi örnek verdi. 

EĞİTİME BÜYÜK KATKI

Milletvekili Yıldırım Kaya basın açıklamasında, “Sarıyer Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi’nin Türkiye Akademi çatısı altında depremzede öğrencilere ulaşarak eğitime büyük katkı verdiğinin altını çizen Yıldırım Kaya, “ Sarıyer Akademi şimdi Türkiye Akademi oldu. İzmit Belediyesi Çınar Akademi de aynı çatı altında birleşecek. Öğrencilerimiz ülkenin neresinde olurlarsa olsunlar e-devlet uygulamasından aldıkları öğrenci belgesi ile online başvuru yapabilir, Türkiye Akademi sitesinden ücretsiz yararlanabilirler. 

ÇINAR AKADEMİ YÜZ YÜZE EĞİTİM VERİYOR

İzmit Belediyemizin Çınar Akademisi’de deprem bölgesinden gelen öğrencilere yüz yüze eğitim veriyor. Bu iki kurum Türkiye Akademi çatısı altında güçlerini birleştirerek depremzede öğrencilere desteğini sürdürecek. Bu çalışmalara Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği de katılıyor. 

LGS VE YKS KONU ANLATIMLARI

Türkiye Akademi’de; LGS ve YKS konu anlatımları, ders fasikülleri, konu tekrar pekiştirme testleri ve videolu çözümleri var. Eksiklikleri tespit ederek öğrencileri ilgili dersin anlatımına yönlendiren yapay zeka uygulaması var. Deneme sınavları ve değerlendirme sistemi var. Süreç içerisinde ana sınıfları da dahil olmak üzere bu çalışmalar yapılacak” ifadelerini kullandı.