Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li Yalçın’ın eşi pozitif ailesi karantinada!

CHP’li İlyas Yalçın, eşinin Koronavirüs’e yakalandığını ve tedavisinin devam ettiğini, annesi babası ve çocuklarıyla birlikte kendisinin ise karantinada olduğunu söyledi.

CHP’li İlyas Yalçın, eşinin

Koronavirüs’le mücadele devam ederken, tanıdık simalar da koronavirüse yakalanıyor. Son olarak CHP’li İlyas Yalçın, eşinin pozitif çıktığını ailesinin ise karantinada olduğunu ifade etti.  CHP’li İlyas Yalçın, şunları söyledi: “Sevgili dostlarım; Öncelikle iyi geceler diliyorum. Malum salgın döneminde yaşamımızı sürdürüyoruz. Bu illet bize de bir şekilde sirayet etti ve şehir efsanesine dönüştürülen söylentileri gerçekle buluşturmak için açıklama gereği duydum. Eşimin nefes darlığı şikayeti ile hastaneye gidişimizin sonucunda testleri negatif (-) olmasına rağmen tomografi tetkiki ciğerlerinde buzlanma olduğunu ve tomografiye göre COVİD-19 şüphesi tanısıyla tedavi süreci başlatıldı.

SANSASYONEL SÖYLENTİLERE KULAK ASMAYIN

Yaklaşık 4-5 günlük ilaçlı tedavi görüp taburcu olacak. Bugün itibariyle anne-babam, kardeşim ve çocuklarım tedbir amaçlı 14 günlük karantina uygulamasına tabiyiz. Eşimin sağlık durumu gayet iyi ve karantina da bulanan ailemde COVİD-19 bulgusuna rastlanmamıştır. Siz değerli akrabalarım, dostlarım ve arkadaşlarımı bilgilendirmiş olup, gereksiz uydurma sansasyonel söylentilere kulak asmamanızı bildirmek isterim. Gayet iyiyiz. Yarınlar daha güzel olacak şimdilik sağlıcakla kalmanızı diliyorum.”

ilyas yalcin