Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’liler İzmit’e akın etti: Bülent Sarı, “Baskılara boyun eğmeyeceğiz”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasının ardından CHP Kocaeli İl Başkanlığı, İzmit’teki Sabri Yalım Parkı’nda basın açıklaması düzenledi. Sarı, “Biz baskılara boyun eğmedik ve eğmeyeceğiz” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasının ardından CHP

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasının ardından CHP’liler, Kocaeli’ nin ilçe başkanlıklarında toplanmaya başladı. CHP Kocaeli İl Başkanlığı da İzmit’teki Sabri Yalım Parkı’nda vatandaşlarla bir araya geldi ve İl Başkanı Bülent Sarı, parti genel merkezinin hazırladığı açıklamayı okudu.

CHPliler Izmite akin etti Bulent Sari Baskilara boyun egmeyecegiz1

İzmit’teki açıklamaya CHP Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, TBMM Kocaeli eski Başkan Vekili Haydar Akar, CHP Kocaeli eski Milletvekili Bekir Yurdagül, CHP Kocaeli eski İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il ve ilçe yöneticileri katıldı. Sabri Yalım Parkı’ndaki açıklamaya siyasi partiler, sendikalar ve sivil toplum örgütleri de destek verdi.

CHPliler Izmite akin etti Bulent Sari Baskilara boyun egmeyecegiz

“BU BİR DARBEDİR”

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı bunun bir darbe olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “Erdoğan’ı 4 kez sandıkta yenen Cumhurbaşkanı ön seçim adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hukuksuzca gözaltına alındı. Bu bir darbedir. Bir sonraki cumhurbaşkanının seçimle belirlenmesine yapılan bir darbedir.

CHPliler Izmite akin etti Bulent Sari Baskilara boyun egmeyecegiz3

BU MÜCADELE ADELET MÜCADELESİDİR

Eğer bunlara karşı çıkmazsak 86 milyon insanın can ve malına sahip çıkamayız. Bu mücadele sadece Ekrem İmamoğlu ve CHP’nin değil, 86 milyonun adalet mücadelesidir. Milletimiz bu darbe karşısında sağlam ve dimdik duruyor. Biz baskılara boyun eğmedik ve eğmeyeceğiz. Ekrem İmamoğlu millete emanettir. Kazanan yine millet olacaktır. Biz gücümüzü milletten ve Cumhuriyetten alıyoruz. Onlara tekrar sesleniyoruz: Sandıktan korkmayın, mertçe mücadele edin. 23 Mart’ta ön seçim sandıklarında buluşalım.”

CHPliler Izmite akin etti Bulent Sari Baskilara boyun egmeyecegiz4

CHPliler Izmite akin etti Bulent Sari Baskilara boyun egmeyecegiz5

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

KO-MEK’te 20. yıl ilçe sergileri tüm hızıyla devam ediyor. Sergi
Sıradaki Haber KO-MEK’in ortak teması mutluluk ve üretkenliktir