Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÇİKO’nun sesini duyan olmadı

Hurda bir arabanın içinde kalan ve hayatı boyunca hep kandırılan ‘Çiko’ lakaplı Durmuş Halil Kuru, hayatını sürdürebilmek için yetkililerden iş istemişti. Ancak gazetemizde çıkan haberin ardından da kimse yanına dahi uğramadı.

Hurda bir arabanın içinde

Tütünçiftlik Barbaros Mahallesi’nde terk edilmiş halde bulunan hurda bir aracın içinde yaşamını devam ettirmeye çalışan ‘Çiko’ lakaplı Durmuş Halil Kuru’nun dramatik hayat hikayesine geçtiğimiz günlerde gazetemizde yer vermiştik. Kalacak yeri olmadığı için terk edilmiş aracın içinde kalan Kuru, kendi ayakları üzerinde durabilmek için sürekli bir işe ihtiyaç duyduğunu belirtmiş ve yetkililere seslenmişti. Kendisine acınmasını istemeyen sadece istihdam edilmeyi bekleyen Kuru’nun sesini duyan olmadı.

arac 1

KİMSE GELMEDİ
Kuru, çıkan haberin ardından kimsenin gelmediğini ifade ederek “Açlığımı bastırmak için çevremdekilerin verdiği sigaraları tüketiyorum, kederden içiyorum. Sadece bir iş istiyorum” dedi. Sıcak bir yuvaya hasret olarak hurda aracın içinde kalan ve boyunda 10 santimlik bir kısalma meydana gelen Çiko lakaplı Durmuş Halil Kuru, 6 defa nişanlanmış, her defasında değerli takılarını nişanlılarına kaptırmıştı. Kuru, iddiasına göre en büyük darbeyi ise ağabeyinden yemişti. Ağabeyi, aldığı vekaletle Kuru’nun payına düşen mirası zimmetine geçirmişti.

ciko 1