Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çocuklar için tramvay süslendi ve gösteri yapıldı

Çocuklar 23 Nisan’da Gebze’de Bossphorus Sirki’ni, İzmit’te ise Burak & Kıvanç İllüzyon Gösterisini keyifle izledi.

Çocuklar 23 Nisan’da Gebze’de

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan’da düzenlediği etkinliklerle çocuklara unutulmaz bir bayram günü yaşattı. Sabahın erken saatlerinden itibaren Bi Dünya Eğlencelerin merkezi olan Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi ve Kocaeli Kongre Merkezi’ne akın eden çocuklar gün boyunca birbirinden renkli eğlencelere katıldı. Çocuklar öğleden sonra da Gebze’de Bossphorus Sirki’ni, İzmit’te ise Yetenek Sizsiniz yarışmasının birincileri Burak ve Kıvanç’ın muhteşem illüzyon gösterisini izledi. Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştirilen etkinliklere çocuklar Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden Ulaşımpark’ın Türk bayrakları ve balonlarla süslediği 23 Nisan Tramvayı ile geldi.

GEBZE’Lİ ÇOCUKLARIN SİRK KEYFİ

Bi Dünya Eğlence etkinliklerinin Gebze’deki merkezi olan Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi 23 Nisan’da muhteşem bir gösteriye ev sahipliği yaptı. Gebze’li çocuklar için ünlü Bossphorus Sirki perdelerini açtı. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği sirki, veliler de izledi. İp cambazlarından, lastik kızlara, palyaçolardan, jonglörlerin ve akrobatların gösterilerine kadar eğlenceli ve aksiyon dolu gösteriler çocukların alkışlarıyla karşılandı.

BURAK VE KIVANÇ’TAN MUHTEŞEM İLLÜZYON GÖSTERİSİ

Öte yandan İzmit’li çocuklar da Yetenek Sizsiniz Yarışması’nın birincileri olan Burak ve Kıvanç’ın illüzyon gösterisini izledi. Sahneye çocukların alkışları ile gelen Burak ve Kıvanç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Genç yetenekler daha sonra adeta çocukları kendilerine hayran bırakan gösterilerine geçti. Zaman zaman minikleri sahneye alarak gösteriye dahil eden Burak ve Kıvanç, performanslarıyla çocuklara muhteşem bir bayram günü yaşattı.

ÇOCUKLAR İÇİN 23 NİSAN TRAMVAYI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklar için hazırladığı etkinlikler Kocaeli Kongre Merkezi ve Gebze Hamdi Bey Kültür Merkeziyle sınırlı kalmadı. Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden Ulaşımpark, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel bir tramvay hazırladı. Türk bayrakları ve balonlarla süslenen 23 Nisan Tramvayı ile çocuklar Kocaeli Kongre Merkezine geldi. Çocuklar için hazırlanan tramvay ücretsiz olarak 10 sefer gerçekleştirdi. Kocaeli Kongre Merkezine tramvayla gelen çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Yolculuk boyunca yüz boyama etkinliklerinin gerçekleştirildiği tramvayda çocuklara palyaço ve maskotlar eşlik etti.

Cocuklar icin tramvay suslendi ve gosteri yapildi Cocuklar icin tramvay suslendi ve gosteri yapildi 2 Cocuklar icin tramvay suslendi ve gosteri yapildi 3 Cocuklar icin tramvay suslendi ve gosteri yapildi 4 Cocuklar icin tramvay suslendi ve gosteri yapildi 5