Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çocuklar koşarak Büyükakın’a sarıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın konuşması sırasında kendisine seslenen çocuklar, koşarak Büyükakın’a sarıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

AK Parti Kadın Kolları’nın “Kadın Emeği Türkiye’nin İstikbali” buluşması önceki gün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Geniş bir katılımla gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli’nin özel çocukları da ilgi gösterdi. Sahnenin önünde yer alan Özlem Çukur ve Çiğdem Akbulut, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın konuşması sırasında kendisine seslendi; “Tahir Amca buradayız. Yanına gelmek istiyoruz.” Özel çocukların isteğine hemen cevap veren Başkan Tahir Büyükakın onları sahneye çağırdı.

BAŞKAN’A SARILDILAR

Sahneye gelen özel çocukları kucaklayan Başkan Tahir Büyükakın, kendisinden isteklerini sordu. Çocukların, “Tayyip Amcamıza seslenmek istiyoruz” demeleri üzerine ise mikrofonu kendilerine verdi. Heyecandan adeta titreyen çocuklar, “Tayyip Amca seni çok seviyoruz. Seni görmek istiyoruz” diye seslendi. Çocukların Cumhurbaşkanına yönelik sevgisi salonda duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Tertemiz ve samimi sevgileriyle gönülleri titreten çocuklar alkışlarla karşılandı.

“ONLARIN SÖZLERİ HER ŞEYİ GÖSTERİYOR”

Çocukların isteği karşısında duygulanan Başkan Büyükakın ise “İkisi de harikalar. Evladımız şu anda heyecandan titriyor. Söylenecek çok da fazla bir şey yok. Onların yürekleri, sözleri bu memleketin gittiği yeri en güzel şekilde gösteriyor” dedi.

Kocaelili ozel cocuklar 2