Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Corona şüphesiyle yatırıldı… Devlet hastanesinde skandal görüntüler!

Kocaeli Devlet Hastanesi’nde annesi corona virüsü şüphesiyle yatan Kerim Karaosmanoğlu bir video çekerek hastanedeki olumsuzlukları dile getirdi. Karaosmanoğlu’nun anlattıkları şaşkınlık yaratı.

Kocaeli Devlet Hastanesi’nde annesi

UgYur ENCY min 251Corona virüsü nedeniyle tüm Türkiye’de sağlık çalışanları seferber olmuş durumda. Pandemi hastaneleri başta olmak üzere corona virüsü şüphelileri ve hastaları tedavi edilmeye çalışılıyor. Tedaviden önceki en önemli adım hastaların izole edilmesi ve uygun koşullarda karantinaya alınması… Kocaeli’de bu adımla ilgili büyük bir sıkıntı yaşandığı ortaya çıktı. Kerim Karaosmanoğlu isimli bir vatandaş Kocaeli Devlet Hastanesi’nde yaşanan karantina koşullarını bir video ile anlattı. Hemşirelerin maske dahi vermediğini ifade eden Karaosmanoğlu yayınladığı videoyu sosyal medyada paylaştı.

KOCAELİ DEVLET’TE, 5. KATTAYIZ

“Burası Kocaeli Devlet Hastanesi. 5. kattayız. Burası corona şüphesiyle yatanların bir bölümü. Annem 79 yaşında. Şeker hastası. Tansiyon hastası. Bütün hastalıklar var. Corona virüsü şüphesiyle buraya aldılar, yatırdılar. Normalde buraya refakatçı sokmuyorlar. Sokmamaları da gerekiyor zaten. Ben tek başına ihtiyaçlarını karşılayamayacağını söyledim. Ve de hemşireler bana ‘Biz ilacını veremeyiz, odaya girer ilaçlarını bırakırız. Kendi ne hali varsa görsün’ dediler. Ben de bir evlat olarak kendimi riske atıp annemin yanında kalmaya başladım.

MASKE VERMİYORLAR

Bugün 3. günümüz. 3 günden beri hiç değilse 10 defa maske istedim. Allah şahidimdir. Görüyorsunuz başıma taktığım bandajımla duruyorum. Bunu günde 2-3 defa yıkıyorum, takıyorum. Şu anda annemde de maske yok. Böyle bir durumdayız. Şuraya 3 günden beri bir tane temizlikçi gelip temizlik yapmadı. Corona hastaları için hijyen önemli diyoruz ya, hassasız ya hani buraya 3 gündür kimse temizliğe gelmedi. Şöyle çöpü de göstereyim. Komple dolu. Böyle bir vaziyetteyiz. Dışarı çıkmak kesinlikle yasak. Buradan yetkililere sesleniyorum. İyi olanlara lafımız yok ancak burada kendini bilmez kızlarımız var. Maske sorduğumuz zaman ters cevaplar veriyorlar.

KARŞILIK VERMİYORUM

Ben söylenenlere karşılık vermiyorum. Çünkü karşılık verdiğim zaman annemi burada ölüme terk etmem gerekiyor. Kendisiyle ilgilenemez. Birçok ilacı var. Bunları ben kendim içiriyorum. Allah nasip eder de bu işler düzelirse ben zaten gerekli yerlere şikayette bulunacağım. Bugün biz varız yarın başkaları var. Buraya gelen başkaları da aynı durumlarla karşılaşmasın diye bu videoyu çekiyorum.”