Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhur İttifakı çekimser kaldı ama karar yeter sayısı yetmedi: İzmit yine araç alamayacak!

İzmit Belediye Meclisi’nin olağanüstü toplantısı bugün gerçekleştiriliyor. Gündem, belediye araçlarının satın alınmasıydı. Cumhur İttifakı çekimser kaldı; İzmit Belediyesi oyların yetersiz kalması nedeniyle yine araç satın alamayacak

İzmit Belediye Meclisi’nin olağanüstü

İzmit Belediye Meclisi bugün olağanüstü toplandı. Araç satın alınması için kredi kullanılması ve söz konusu kredi kullanımı için belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yetki verilmesi konuları görüşülüyor. Öte yandan iş makinası satın alınması için belediyeye ait taşınmazın satışı için de yetki verilmesi görüşülüyor.

CUMHUR İTTİFAKI ÇEKİMSER KALDI: BÜYÜKAKIN BÖYLE İSTEDİ

Muharrem Tutuş, “Bu meclisin yönetmeliğe aykırı olduğunu kayıtlara geçmesini ifade ediyorum. Bu meclis toplantısında Cumhur İttifakı olarak oy kullanmama kararı aldık. Kerhen de olsa sizin isteğinize yol vermiş oluyoruz. Kocaeli büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’la görüştük. Bize İzmit’i yormamamızı ve takdiri idareye bırakmamız gerektiğini söyledi.

UTANMIYORSUNUZ!

Dün ne konuştuysak bugün de aynı şeyi söylüyoruz. Biz size ne kiralayın ne satın alın dedik. Kredi yetkisi de verdik. Kiralamalarda ortaya çıkan 120 milyonluk farka ‘Ufak tefek’ dediniz. Bana kredi yetkisi vermediler dediniz. Hala ‘bize kredi yetkisi vermediler’ demekten utanmıyorsunuz.

DİKTATÖR EDASIYLA

Hürriyet, “Kimse sizin babanızın oğlu değil” dedi. Tutuş, “Biz sizin adeta bir diktatör edasıyla meclis yönettiğinizi de gördük. Bir dakika bile sabredemiyorsunuz. ” dedi.

HÜRRİYET: BİZ YILLARDIR SATIN ALMAK İSTEDİK

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Biz yıllardır kendi araçlarımızı satın almaktı. Bunu hep söyledik.” diye konuştu.

OY SAYISI YETMEDİ YİNE OLMADI

Yapılan oylamada Cumhur İttifakı çekimser kaldı. Millet İttifakı’nın oy sayısı 18’e ulaşmadığı için karar yeter sayısı yetersiz kaldı. Bu nedenle İzmit Belediyesi, yine araçlarını satın alamayacak

92b2609a 2411 472b a715 b7b04e43f958