Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhurbaşkanı, yüz yüze eğitim için tarihi verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında üç hafta sonra bir araya gelen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan tedbirlerle alakalı da yeni planlarını anlattı. Yüz yüze eğitim için net tarih de açıklandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında üç hafta sonra bir araya gelen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Koronavirüs pandemisi nedeniyle kapanan kafe ve restoranların ne zaman açılacak mı, okullarda yüz yüze eğitim başlayacak mı, hafta içi saat 21’den sonra ve hafta sonu 56 saat süren sokağa çıkma kısıtlamalarının esnetilecek mi? soruları merak ediliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ülke ve dünya gündemine dair çeşitli değerlendirmeler yaptı.

KÖY OKULLARINDA 15 ŞUBAT’TA EĞİTİM BAŞLIYOR DİĞER OKULLAR 1 MART!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında konuşan Erdoğan, 15 Şubat’ta köy okulların açılmasını kararlaştırdık. Olağan bir artış söz konusu olursa eğitime yeniden ara verilecektir. Özellikle söyleyeyim. 8 ve 12 sınıflar ile ilkokul ve özel okulların eğitim öğretimin 1 Mart’tan itibaren hazırlıklara başlanacak.

GIDADA FAHİŞ FİYAT

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gıda ürünlerinde, tarla ile market arasındaki fiyat farklarının izah edilemeyecek rakamlara çıkması, bizi de rahatsız ediyor. Bugün en önemli konularımızdan biri de buydu. Hükümet olarak görevimizin meseleyi tüm boyutlarıyla incelemek ve ona göre önlem almak açıktır. Kimi tüccarların açgözlülüğü yanı sıra kuraklığın ve yapısal sorunların da etkisini gözle görüyoruz. Kimi tüccarların açgözlülüğü yanı sıra kuraklığın ve yapısal sorunların da etkisini gözle görüyoruz. Üç beş açgözlü tüccarın, milletimize ekmeğini zehir etmesine göz yummayacağız.”