Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhuriyet Parkı, İzmit Belediyesine bırakıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İzmit Cumhuriyet Parkı’nın projesi için İzmit Belediyesi’yle protokol kararı alarak tartışmalara nokta koydu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı oturumu, bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın başkanlığındaki 23 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

CUMHURİYET PARKI GÜNDEME GELDİ

Mecliste, İzmit Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi arasında tartışmalara neden olan Cumhuriyet Parkı’nın yenilenmesi gündeme geldi.

OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Başkan Büyükakın, 75 D Maddesi’ne göre yetki verilmesini ve Cumhuriyet Parkı için İzmit Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ortak proje yapmasını gündeme getirdi. Öneri oy birliğiyle kabul edildi.

İL BAŞKANLARI ARAYA GİRDİ

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı ve İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız yaşananların ardından CHP’li Meclis Üyesi Hakan Tanta ile birlikte İYİ Partili Meclis Üyeleri Nurettin Bulut ve Fevzi Canbaz’ı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile görüştürdü. Bu görüşme olumlu sonuç doğurdu ve park kavgası bitti.