Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dalistan Filiz ŞARBAŞ’tan istifa etti!

CHP’de Mehmet Ali Paşa mahalle temsilciliği ve ilçe yöneticiliği görevlerinde bulunan Dalistan Filiz 31 Mart yerel seçimleri sonrasında SARBAŞ yönetim kurulu üyeliğine getirilmişti.

CHP'de Mehmet Ali Paşa

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) İzmit Beldiye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile uzun süre siyaset yapan, Hürriyet sayesinde Mehmet Ali Paşa mahalle temsilciliği ve ilçe yöneticiliği görevlerinde bulunan Dalistan Filiz 31 Mart yerel seçimleri sonrasında SARBAŞ yönetim kurulu üyeliğine getirilmişti. Daha sonra kimi konularda ekip arkadaşlarından ayrı hareket eden Filiz son olarak il kongresinde Harun Yıldızlı yerine Hikmet Erenkaya’ya destek vermişti.

ETİK SÖZLEŞMEYİ ÖNE SÜRDÜ

Dalistan Filiz önceki gün SARBAŞ yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. En Kocaeli Gazetesi’nden Cihat Polat’a konuşan Filiz, istifasıyla ilgili olarak çalıştığı fabrikanın etik sözleşmesini öne sürdü. Uzun süredir SARBAŞ’ta yönetim kurulu üyeliği yapan Dalistan Filiz’e neden son dönemde etik sözleşmesinin engel olduğu, SARBAŞ yöneticiliği boyunca bu sözleşmenin gündeme gelip gelmediği bilinmiyor.