Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Darıca Belediyesi 10 bin aileye gıda yardımı yapacak

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde hizmet veren Darıca Belediyesi yardıma muhtaç aileler için gıda yardımı yapacak. 10 bin aileye gıda kartı dağıtacak belediye 25 Aralık saat 10.30’da ihaleye çıkacak.

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde hizmet

Türkiye’deki ekonomik kriz her geçen gün derinleşiyor. Alım gücü yerle bir olan vatandaş ay sonunu borçlarla dahi getiremiyor. Hal böyle olunca belediyeler yardım yükünü üstlenmek zorunda kalıyor. Pek çok kimse yardıma muhtaç duruma gelmişken belediyeler bu kimselerin derdine derman olmak için adım atıyor. Kocaeli’nin  ilçesinde hizmet veren  de bu kapsam yardıma muhtaç aileler için  yapacak.

10 BİN AİLE YARDIMI MUHTAÇ

10 bin aileye  dağıtacak  bugün ihaleye çıkacak. Yeni yıl itibariyle dağıtılacak olan gıda kartları ile vatandaşlar belediyenin anlaşmalı olduğu marketlerden alışveriş yapabilecek. Her bir kartta KDV dahil 500 TL bakiye yüklü olacak. Bu 750 TL ile yardıma muhtaç ailelerin sofrasına katkı sunulacak. 219 bin 546 nüfuslu ’da sadece belediyenin tespit ettiği en az 10 bin ailenin yardıma muhtaç olması kentimizdeki alım gücü düşüklüğünü bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.