Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin otomatını kiraya vermeye hazırlanıyor. İhale yoluyla kiraya verilecek olan otomatın işletme hakkı bir yıl olacak. 38 metrekarelik söz konusu otomat için açık teklif usulüyle ihale düzenlenecek. İhale kapsamında Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nün istenen ücretleri de belirlendi.
2.8 MİLYON LİRA İSTEİYOR
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nün bir yıl süreyle kiraya vermeye hazırlandığı otomat için doküman satış bedeli olarak 1.000 lira ücret talep edildi. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki otomatın geçici teminat bedeli 572 bin 365 lira olurken, 1 yıllık kira bedeli de 2 milyon 861 bin 823 oldu. Söz konusu kira bedelinin dörtte biri sözleşmenin düzenlenmesinden önce, kalanı üçer aylık dönemler halinde üç eşit taksitle peşin ödenecek.
İHALESİ 20 KASIM’DA
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nün söz konusu ihalesi 20 Kasım’da ve saat 14.00’te gerçekleştirilecek. Açık teklif usulüyle çıkılacak olan ihaleye katılmak isteyen gerçek ya da tüzel kişiler gerekli evrakları teslim edip, ihale doküman bedelini ödeyerek ihaleye ilişkin detaylara ulaşabilecek.
